Openingstijden & entree

HUIS ZYPENDAAL BLIJFT VOORLOPIG NOG GESLOTEN
Tot onze spijt moeten we melden dat Huis Zypendaal voorlopig nog gesloten blijft voor publiek. Tot die tijd bent u van harte welkom op onze andere 6 opengestelde kastelen. Een kasteelbezoek is alleen mogelijk door vooraf online een ticket te kopen en een time slot te reserveren. Ook als je een donateurpas, Museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs hebt. Klik hier voor meer informatie.

Entreeprijzen

Volwassenen € 9,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 7,00
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting op de reguliere entreeprijs.

Groepen vanaf 20 personen (binnen reguliere openingstijden)
Volwassenen € 7,50

Rondleidingskosten € 75,00 per groep.

Praktische informatie

  • Tijdens evenementen vervallen vaak de reguliere rondleidingen en gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig. 
  • In het huis is geen horeca aanwezig. Tijdens uw eventuele wandeling heeft u keuze uit diverse horecagelegenheden in de omgeving.
  • Rolstoelgebruikers hebben de mogelijkheid park Zypendaal en park Sonsbeek zelf te bezoeken. Het kasteel zelf, de toiletten zijn tot onze grote spijt zeer lastig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er moet altijd een trap worden opgegaan voordat de bezichtiging van de begane grond mogelijk is.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Meer informatie

Tel. (026) 364 46 45 (via receptie kasteel Rosendael) of zypendaal@glk.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer: A12 vanuit Utrecht richting Oberhausen, afslag Arnhem-Centrum. Openbaar vervoer: op ruim 20 minuten wandelafstand van treinstation Arnhem Centraal, uitgang Sonsbeekzijde.